Не мобілізація, а шоу. Що робить ТЦК в спортзалах і ресторанах

Для мене велика загадка, для чого в такий час так тупо розпалювати класову ворожнечу, замість того, щоб прийняти нормальний, працюючий закон

Яку проблему зараз вирішують ТЦК?

Питання важливе, бо якщо тобі треба мобілізація, ти стаєш на виході з метро і за день на одній станції бригада з 10 чоловік легко може оформити 500 призовників.

Якщо тобі треба не мобілізація, а шоу, ти йдеш не до метро, а в спортзал, де замість 500 призовників ледве набираєш десяток. Зате є відос, де з лавок стягують спортсменів. Людям таке нравицця.

Якщо просто шоу мало, а хочеться розпалити класову ворожнечу, ти йдеш не в спортзал, а в дорогий ресторан. Там справжні "вороги народу" - бізнесмени жирують. Ловиш там ще десяток прямо за столами. Людям таке ще більше нравицця.

Чиновники, депутати і всі, хто порішав, в шоколаді. Бо їх про рейди попереджають, і вони вечеряють в інших ресторанах

І тільки чиновники, депутати і всі, хто порішав, в шоколаді. Бо їх про рейди попереджають, і вони вечеряють в інших ресторанах. В "Велюрі" Колі Тищенка, наприклад. Туди ніякий ТЦК точно не прийде. Коля порішав.

Для мене велика загадка, для чого в такий час так тупо розпалювати класову ворожнечу, замість прийняти нормальний, працюючий закон про мобілізацію і якісно, планомірно вести призов, а не ловити одну соціальну групу під улюлюкання іншої.

В нас точно нема чим зайнятися, ніж створювати революційну ситуацію?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі