За ржаву копійку мати продасть. Арестович у захваті від Путіна

"Пряма лінія" Путіна буде активно цитуватися у світі, і саме для закордонного обивателя вся ця брехня про "братній народ" і бажання миру

Олексій Арестович написав у Фейсбуці, що, мовляв, Путін виступає на жовтно-синьому фоні та називає нас "єдиним народом", а ми їх "свинями та орками", то через те вони мають перевагу. Арестович, ти тупий. Путін виступає на жовто-синьому фоні не тому, що він вважає нас братніми народами, а тому що він психопат і маніяк. Привласнення наших кольорів Путіним - це як вбити чоловіка на очах у жінки, а потім зняти з вбитого кожух і зґвалтувати її в тому кожусі на очах у дітей. Не тому, що він шанує загиблого, а тому, що Путін показує всім свою владу і свою силу робити все, що він хоче. Ось чому свиня вибрала для свого перфомансу жовто-синій фон.

Привласнення наших кольорів Путіним - це як вбити чоловіка на очах у жінки, а потім зняти з вбитого кожух і зґвалтувати її в тому кожусі на очах у дітей

Теза про братні народи не має нічого спільного з його справжнім світоглядом. "Пряма лінія" Путіна буде активно цитуватися у світі, і саме для закордонного обивателя вся ця брехня про "братній народ" і бажання миру. Це для того, щоб надурити західного виборця і вкласти йому в голову, що Росія хоче миру, а Україна війни. Це треба Путіну, щоб виборці тисли на політиків США та ЄС, щоб зменшити нашу підтримку.

Ми називаємо їх свинями тому, що вони ними є. Не брати, не родичі, не слов'яни, а орки і свині

Тепер про свиней. Ми їх так називаємо тому, що вони ними є. Не брати, не родичі, не слов'яни, а орки і свині. Максимально точна дефініція. Не розумію, чому ми маємо називати їх інакше.

І про Арестовича. Персонаж наполегливо працює на електоральному полі "Слуг народу" і ОПЗЖ. Має частковий успіх. Зараз активно працює над тим, щоб вигідніше продатися чи владі, чи опозиції. Кому б не продався, пам'ятайте, що вірити йому не можна. За славу і копійку ржаву рідну матір продасть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі