Шоу воєнкомів у спортзалах. А чому не в Раді?

Поки що на війні тільки ті політики, що пішли добровольцями. Мобілізованих політиків - нуль

Це штанга, Володимире Олександровичу!

Ви думаєте, людям сподобаються шоу воєнкомів у спортзалах? Ніт. У людей немає претензій до спортсменів.

Якщо ви хочете якось виправити провалену вами особисто мобілізацію, почати треба з Верховної ради і штабів вашої партії. Ви відповідальні за провал мобілізації - відповідно, з вас мобілізація має починатися.

Арахамія, Корнієнко, Бужанський, Тищенко, Дмитренко, Куницький - молоді, здорові, активні депутати, яких ви завели в Раду. Люблять давати коментарі про війну і носити хакі. Почніть з них.

Якщо політики шлють людей на війну, вони самі теж мають бути на війні

Якщо політики шлють людей на війну, вони самі теж мають бути на війні. Але поки що на війні тільки ті політики, що пішли добровольцями. Мобілізованих політиків нуль. Бог з нею, Верховною Радою, але в місцевих радах теж нуль мобілізованих. Нуль мобілізованих серед партійних активістів вашої партії і членів регіональних штабів "Слуги народу".

А коли ви ловите по спортзалах і дискотеках, ви знову ловите не політиків, а простих людей, які й так несуть на собі весь тягар цієї війни.

Ви зараз придумали, що говорити про соціальну нерівність в мобілізації - це російські ІПСО. Але це не ІПСО, це правда. Неприємна. Незручна. Прикра правда, яка вона є.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі