Це не підлітки тупі. Що спільного між "Сватами" та "Словом пацана"

Я дві серії цього нового руснявого серіалу подивилася, і це, пи**ець, панове

Маша Єфросиніна в Інстаграмі обурюється українцями, які слухають, дивляться або роблять російськомовний контент. Називає їх "залупами".

А ще рік тому вона обурювалася, що її "линчуют в комментариях" за русский язык. И что она хочет вести свой Инстаграм по-русски и блог тоже вести по-русски.

Кожного разу, коли бачу такі ситуації, у мене виникає якесь роздвоєння емоцій. З одного боку - круто, що публічна людина з великою аудиторією говорить дуже правильні речі. Тим паче зараз, із популярністю цього російського припижженого серіалу. Я дві серії подивилася і це, пи**ець, панове.

Але з іншого - згадую, через які страшні скандали і категоричну відмову від української проходила недавно сама Марія. Це ж був калькамісячний серіал з усіма цими обіжулями, сльозами та "українськими гнидами".

А що робилося до повномасштабної війни - взагалі боляче згадувати. Скільки наших блогерів робили контент російською, аби лише збільшити аудиторію. Оця вся х*йня на початку інтервʼю: "Нас слушают во многих странах, давайте из уважения к ним будем беседовать на русском". Мені кілька разів пропонували таку х*йню і щоразу про російську мову попереджали в останній день. Добре, що у мене україномовна щелепа.

На підлітків виливається купа претензій - чому, мовляв, ви такі тупі? Причому це пишуть люди, які нещодавно дивилися "Сватів"

І ось зараз всі всполошилися з приводу цього "Слова пацана". На підлітків виливається купа претензій - чому, мовляв, ви такі тупі? Причому це пишуть люди, які "такими тупими" були з початку війни. А "Свати 7", бл*ть, хто дивився за кілька місяців до вторгенння? А русняві серіали хто дивився і робив? Якщо дорослим людям не вдавалося дійти до елементарних висновків, то що ви хочете від школярів? З ними завжди важче, вони легше підпадають під впливи, далеко не завжди звʼязуть між собою події і так далі.

Навіть якщо зараз їхні батьки - цілком адекватні, але стали такими лише після 24 лютого, то нічого дивного не бачу. Ця клепка в голову не вставляється так швидко. З чим я вас усіх і вітаю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі