Насуваються складні часи. Хто зможе їх пережити?

Якщо просто заплющити очі перед ворогом, він не зникне, а знищить вас і все, що вам дороге

Сучасний світ дає ілюзію справедливості. Всі оці звільнення поганих менеджерів після скандалів у соцмережах, вибачення зірок, що зафакапили, відкриття карних справ за булінг та таке інше заколихують у паралельній реальності, де все добре, де ти завжди можеш розраховувати на захист, якщо поганці прийдуть за тобою.

А справжній світ сьогодні – це Іран на чолі Форуму ООН з прав людини. Справжній світ – це люди, що радіють теракту проти цивільних. Справжній світ – заборона називати терористів терористами.

Якщо Путіна висунуть на Нобелівську премію миру, я не здивуюся. Бо це – справжній світ. Світ, в якому гроші і влада сильніші за будь-які закони і моральні норми

Якщо Путіна висунуть на Нобелівську премію миру, я не здивуюся. Бо це – справжній світ. Світ, в якому гроші і влада сильніші за будь-які закони і моральні норми. Скоріше за все, Путін досі не номінований просто тому, що не запропоновано достатню ціну.

Люди старанно відвертаються від справжнього світу. Бо ж "в рєсурсє, в потокє, в позітівє". Люди уникають брати на себе відповідальність за своє життя. Вони вірять картам Таро, слухають "екстрасенсів", вірять в будь-яку дичину, аби тільки не думати про реальні потреби. А коли проблема вже на порозі, до неї ніхто не готовий. Ні люди, ні уряди, ніхто. Бо ж Don't Look Up!

Просто залишу тут нагадування: якщо просто заплющити очі перед ворогом, він не зникне, а знищить вас і все, що вам дороге. Часи, що насуваються, зможуть пережити тільки ті, хто має мужність тримати очі відкритими.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі