Ядерна війна на кону. Нам потрібні Джонсон, Фукуяма і Снайдер

Призначення радником геніального футболіста Шевченка посилить не президента, а враження від президента. Це трошки не те, чого потребує президент країни, що досі балансує на самому краю прірви

Виклики, які зараз постали перед Україною - унікальні. Вперше в світі ядерна держава здійснює агресію проти без`ядерної, погрожуючи ядерною зброєю. А ми стоїмо. Ця комбінація, коли на кону світова ядерна війна, робить ціну помилки неймовірно високою. Найкращі світові мислителі не завжди здатні зрозуміти, що відбувається і як треба діяти.

Я б хотів, щоб в такий час поруч з президентом України були найбільші мислителі сучасності. Щоб радником став Тімоті Снайдер, який знає нашу історію і допоможе не припуститися історичних помилок, що нищили Україну в давнину.

Хай президент України бачить не тільки що є і що вже було, а заглядає в майбутнє

Другим радником хочу бачити Бориса Джонсона - великого друга України і представника Великої Британії. Хай би своїми порадами і досвідом керівництва світовою наддержавою Борис допоміг Україні стати спроможною, сильною, субʼєктною, як його велика Батьківщина.

Третім радником хочу Френсіса Фукуяму. Хай президент України бачить не тільки що є і що вже було, а заглядає в майбутнє, думає про майбутнє, моделює майбутнє нашої країни.
І хай би радником став хтось із знакових українських бізнесменів. Чечьоткін, Ставніцер, Гороховський - будь хто, хто підкаже, як зробити так, щоб бізнес більше заробляв і платив податків.

Звичайно, вмовити їх працювати з президентом України буде значно складніше, ніж найняти трьохрубльових арєстовічів з подоляками. Але це того варто. З такими радниками Україна має шанс. Вони значно підсилять президента.

Призначення радником геніального футболіста Шевченка посилить не президента, а враження від президента. Це трошки не те, чого потребує президент країни, що досі балансує на самому краю прірви.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі