Медовим місяцям кінець. Донори не хочуть фінансувати покидьків

Знаходити, як крадуть у солдат і боротися з цим - не меншовартість, а громадянський обовʼязок будь якої порядної людини

Треба добре розуміти, чому американський список реформ зʼявився спочатку у публічній площині. Це значить, що непублічно уже просили. Потім вимагали. Але не допомогло. Не для того люди приходять до влади в Україні, щоб обмежувати своє право красти з бюджету якимись антикорупційними органами та незалежними судами.

Поява цього документу говорить про закінчення медових місяців, коли зброю нам давали за емоційні промови. Промов уже мало. Український істеблішмент краде так багато, що донори реально задумалися, для чого їм фінансувати Бойка, Шуфрича, Шурму і рибку жирніше. Донори хочуть допомагати Україні, а не кормити покидьків, що крадуть у вдови і солдата.

Недавно білі пальтішки дружно писали про корупцію, якої в їхній, уявній Україні, майже немає і про меншовартість тих, хто корупцію бачить. Так я вам скажу таке. Знаходити, як крадуть у солдат і боротися з цим - не меншовартість, а громадянський обовʼязок будь якої порядної людини.

Меншовартість - це не помічати корупції, бо вона зіпсує твою зачарованість своїми кумирами

Меншовартість - це Форбс, який запрошує Шурму і Гетманцева на свої івенти. Бо журнал, що кормиться з бізнесу, мав би захищати бізнес, а не тих, хто кришує корупційну систему неповернення бізнесу ПДВ. Відбілювати тих, хто грабує твоїх клієнтів - це ганьба.

Меншовартість - це не помічати корупції, бо вона зіпсує твою зачарованість своїми кумирами.

Меншовартість - просити зброю і тим самим ротом гавкати на донорів, які гроші зі свого бюджету не вкрали, а віддали Україні.

Я б закликав всіх, хто причетний до прийняття рішень з боку влади, не легковажити цим списком реформ. Зараз складно сказати, наскільки жорсткою буде позиція Вашингтону по виконанню цього плану реформ. Але точно ясно, що на кону стоїть вся наша країна і тисячі людських життів. Подумайте про людей!! Ніякі мільйони не допоможуть пропетляти і уникнути персональної відповідальності в майбутньому. Доведено Коломойським.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі