Росія захоче реваншу. На нас чекає громадянська війна

Кремль має величезний досвід провокування міжетнічних конфліктів

Говорити українською важливо. Вибираючи мову сьогодні, ви обираєте, на чиєму боці будуть ваші діти завтра.

Складно сказати, коли точно, та приблизно через 20-30 років в Україні буде громадянська війна.

Ми переможемо Російську імперію і загонимо московитів за поребрик. Але вони нікуди не дінуться і будуть виношувати плани реваншу.

Військовий реванш їм не світить. Після нашої перемоги армія Росії втратить більше половини військової техніки і практично всі запаси боєприпасів, накопичених СССР.

Внаслідок загальної деградації Московія втратить спроможність виробляти зброю, співставну за характеристиками із сучасною зброєю НАТО. Вже сьогодні ми бачимо, як старі НАТОвські БМП, БТР, гармати, ППО попередніх поколінь, які передають нам, бо воно вже віджило, на голову вищі сучасної російської техніки. З часом прірва між інженерними спроможностями НАТО і Московії тільки збільшиться. Другого шансу захопити Україну військовою силою у Московії більше не буде ніколи.

У Росії ще залишаться мільйони російськомовних українців. І Московія буде качати їх на громадянську війну

Але у Росії ще залишаться мільйони російськомовних українців. І Московія буде качати їх на громадянську війну.

Я переконаний, що переважна більшість російськомовних українців є щирими патріотами України. Від початку вторгнення вони воюють, донатять, працюють на перемогу так само, як україномовні.

Так само безумовно я переконаний, що якась частина російськомовних буде незадоволена українізацією і звуженням застосування російської мови, яке неминуче після звірств окупантів. Цій частині буде дуже некомфортно з панівного етносу перетворитися на меншину, яка змушена підлаштовуватися під українське суспільство.

Навряд чи держава Україна даватиме підстави для міжетнічного конфлікту. Та Росія має величезний досвід провокування міжетнічних конфліктів. Для масових заворушень на етнічному грунті достатньо кількох відсотків пасіонаріїв. Далі всі забудуть, з чого все починалося і хто перший почав. Буде поділ на своїх і чужих, ескалація, зіткнення, добровольці з Росії і все, що ми вже проходили на Донбасі.

Цей міжетнічний конфлікт, який нас чекає, коли знову почнуться розмови про "велікую рускую культуру", буде останнім шансом Московії загарбати Україну

Цей міжетнічний конфлікт, який нас чекає, коли спогади про війну підзабудуться і знову почнуться розмови про "велікую рускую культуру" і братній народ, буде останнім шансом Московії загарбати Україну.

В цьому конфлікті ми теж переможемо. Але ціна дуже сильно залежить від того, скільки людей буде на нашому боці, а скільком задурять голову "соотєчєствєннікі".

Переходьте на українську. Вибирайте свою сторону вже сьогодні. І у Росії не буде жодного шансу посягнути на нашу свободу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі