Що спільного між Шуфричем та гігантським антирейтингом Порошенка

Скільки не критикуй зараз пʼятого президента, кількість російських кротів у владі не зменшиться

Сумно бачити критичне нерозуміння ситуації лідерами думок, які сперечаються, чому Порошенко не посадив Шуфрича, знімаючи з влади відповідальність за останні 4 роки, які Шуфрич сидів у Раді і навіть був призначений на посаду голови комітету.

Петро Порошенко вже поніс свою політичну відповідальність за Шуфрича, Медведчука та інших. Я думаю, значна частина гігантського антирейтингу Порошенка – це саме про безкарність таких як Шуфрич. Ставка Порошенка на діалог з Кремлем через агентів впливу не спрацювала. Бо не можна домовитися з тим, хто не хоче домовлятися. Ця помилка поставила жирний хрест на другому терміні пʼятого президента.

Крім Шуфрича, зараз цвітуть і пахнуть такі квіточки, як Гетманцев, Бойко, обидва Шурми і Татаров

То чому шкідливо перекладати вину за Шуфрича на Порошенка? Не тому, що мені його шкода. А тому, що, крім Шуфрича, зараз цвітуть і пахнуть такі квіточки, як Гетманцев, Бойко, обидва Шурми, Татаров, пара десятків депутатів від ОПЗЖ і тисячі дрібніших чортів. Всі вони мають бути покарані!

Порошенко втратив владу. Він не має жодного впливу на СБУ, ДБР, прокуратуру, суди. Скільки не критикуй його зараз, кількість російських кротів у владі не зменшиться.

Єдина людина, яка може перекрити кисень російській агентурі в українській політиці, – Володимир Зеленський. Він повністю контролює країну і правоохоронні органи. Тільки від нього залежить, продовжать толерувати зрадників чи почнуть карати. Тільки від нього залежить реальний результат.

Тому якщо вас цікавить результат, а не політичні розбірки за своїх кумирів, тиснути треба не на колишню владу, а на ту, яка має можливості карати зрадників просто зараз.

Чому зраду Шуфрича побачили лише через 1,5 роки вторгнення і чому його колеги по ОПЗЖ досі на волі?

Основні мої питання по цьому кейсу – це чому зраду Шуфрича побачили лише через 1,5 роки вторгнення і чому його колеги по ОПЗЖ та іншим проросійським проєктам досі на волі?

Було б круто, якби якомога більше людей задавали ці питання. Бо чесні відповіді на них збережуть наші життя.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі