Замість правосуддя нам знову впарюють дешеве шоу

Держава демонструє свою неспроможність карати за правопорушення. А безкарність провокує нові злочини

Чергова дивна ініціатива Офісу президента – оприлюднити імена лікарів, які продавали ухилянтам липові висновки ВЛК.

Оприлюднити, щоб що? Щоб їм стало соромно і вони такого більше не робили? Так недавно оприлюднили історію про 320 млн грн, які отримала сімʼя заступника Єрмака за продану окупантам електроенергію на окупованих територіях. І нічого, Ростислав Шурма не згорів із сорому, ходить на роботу, продовжує постачати електрику окупантам. То чому лікарям-хабарникам буде не так само по цимбалах те "викриття"?

Я не хочу нічого знати ні про ухилянтів, ні про лікарів, що торгували аусвайсами. Все, що я хочу, – щоб винні сіли у вʼязницю

Я не хочу нічого знати ні про ухилянтів, ні про лікарів, що торгували аусвайсами. Їхні імена дадуть мені нуль корисних знань. Все, що я хочу, – щоб лікарі-хабарники сіли у вʼязницю за хабарництво, а ухилянти – за ухиляння від служби.

Але замість цього нам продають дешеве шоу, що ось ми назвемо поганців по іменам і проблема вирішиться. Не вирішиться. Навпаки, продаватимуть висновки ще активніше. Бо держава демонструє свою неспроможність карати за правопорушення. А безкарність провокує нові злочини.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі