Ось що буває з непокараним злом. Кейс полтавського рагуля

Якби таких, як Заволока, засуджували на реальні терміни ще в 2014 році, у окупантів було б в рази менше інформаторів, коригувальників і колаборантів

Нам сильно бракує відповідальності за свої вчинки.

Ті люди, що засудили напад на копів в Дніпрі, не є якимись кровожерливими монстрами. Дуже сильно сумніваюся, що хоч один із них дійсно радий смерті пʼяного водія-дебошира.

Підтримка поліції моєю фейсбучною "бульбашкою" в тому кейсі – це бажання людей жити в захищеному світі, де пʼяне бидло не загрожуватиме їм і їхнім дітям. Бажання справедливості. Бажання, щоб зло не залишалося безкарним і не множилося.

Якби таких, як полтавський рагуль Заволока, засуджували на реальні терміни ще в 2014 році, у окупантів було б в рази менше інформаторів, коригувальників, колаборантів на окупованих територіях. В суспільстві було б розуміння наслідків. Кожен би двічі подумав перед тим, як зрадити.

Оскільки покарання за проросійську діяльність не було, бидломаса на кшалт полтавського тіктокера співпрацювала з окупантами і думала, що це така компʼютерна гра

А оскільки покарання за проросійську діяльність не було, бидломаса на кшалт полтавського тіктокера співпрацювала з окупантами і думала, що це така компʼютерна гра, де завжди можна перезаписатися і де тобі нічого не загрожує.

Ціна поблажливості правоохоронних органів до проросійських активістів і зрадників – тисячі людських життів. Тисячі людей могли б жити, якби сотні потенційних зрадників мали приклади покарання і боялися співпрацювати з ворогом.

Сьогодні тупий качок, що бикував на військових, присів на 60 діб. Йому світить 5 років увʼязнення

Сьогодні тупий качок, що бикував на військових, присів на 60 діб. Йому світить 5 років увʼязнення. Він уже не такий борзий. Скоро зʼявиться відео, де він розкаже, як він глибоко помилявся, як любить Україну і шанує ЗСУ. Головне тепер – дати суспільству правильний сигнал. Не відпускати, впаяти максимальний термін, без будь-яких помʼякшень. Бо непокаране зло множиться.

Дуже хочеться вірити, що кейс Заволоки – не випадковий, і є державна політика переслідування таких персонажів. Це було б дуже доречно у воюючій країні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі