Наслідки складно уявити. Про що насправді історія з літаками

Це останній, остаточний маркер, що ми свої, європейці, та ніколи більше не становитимемо загрози для Європи

Від Львова до Амстердаму по прямій 1355 км. До Копенгагена – 1000 км.

Практична дальність застосування F-16 становить 1315 км. Разом з дальністю польоту ракети F-16 з території України досягає майже всіх європейських столиць.

Історія про літаки – це не історія про навчання наших пілотів і навіть не історія про страшну Росію і страх ядерної ескалації.

Справжня історія з літаками – про те, що партнери повірили, що в Україні вже ніколи не буде влади, орієнтованої на Московію

Війна закінчиться, а F-16 ще багато років залишатимуться грізною зброєю. Справжня історія з літаками – про те, що партнери повірили, що в Україні вже ніколи не буде влади, орієнтованої на Московію.

Нідерланди і Данія передають літаки, бо остаточно впевнилися, що ці літаки ніколи не полетять на їхні міста. Як полетіли на нас 8 українських Ту-160, три Ту-95МС і 575 ракет Х-55, переданих Московії за газ для Ахметова, Пінчука, Коломойського.

Літаки для України – це останній, остаточний маркер, що ми свої, європейці, та ніколи більше не становитимемо загрози для Європи у складі Російської імперії.

Переконаний, наслідки цього рішення будуть такими, що мало хто зараз собі уявляє. Все, що треба від нас, – зміцнювати цю довіру і бути надійним, передбачуваним партнером.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі