Часікі тікають, Вован. Росіяни в шоці від вибухів в тилу

Над світом рожевих поні московитів нависла загроза реальності

Атаки інфраструктурних об'єктів в глибокому тилу виснажують і нас, і московитів. Але населення двох країн сприймає ці удари дуже по-різному.

Українців ці удари тільки більше мобілізують. Ми не звинувачуємо уряд, армію, владу, а навпаки, гуртуємося навколо спротиву. Ми розуміємо, що у війні винен не Зеленський і при всьому бажанні зупинити обстріли він не може.

Росіяни досі живуть у своєму світі рожевих поні, в якому російська армія – перша у світі

Зовсім по-іншому сприймають обстріли московити. По-перше, для них це шок. Вони ж живуть у своєму світі рожевих поні, в якому російська армія – перша у світі. Коли вона отримує мзди десь під Херсоном, для московитів то надто абстрактно. А коли "краща у світі" ППО пропускає дрони в Москву, вони шоковані, бо ж "етого нє может бить!"

А по-друге, як би вони не робили вигляд, що вірять у нісенітниці про нацистських бандеровців, які віроломно напали на мирну Московію, насправді всі прекрасно розуміють, що бавовна в містах Московії – результат їхньої власної агресії проти України. Так само чітко вони розуміють, що єдиний, хто може припинити обстріли російських міст, – це Путін. Бо тільки від Путіна зараз залежить звільнення української землі і припинення війни.

Що більше дронів буде прилітати в Москву, то меншою буде підтримка слабкого лідера, який не приносить орді здобичі

І ось тут починається найцікавіше. Бо Путін нарешті починає збирати негатив від розв'язаної ним війни. Що довше в нього не буде перемог в Україні і що більше дронів буде прилітати в Москву, то меншою буде підтримка слабкого лідера, який не приносить московській орді здобичі і, до того ж, не здатний її захистити.

Часікі тікають, Вован.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі