Рецепт, який ви точно збережете: ліниві пиріжки з яйцем і цибулею

Приготування забере у вас мінімум часу, і це добре, бо зʼїдаються ці смачні пиріжки теж за лічені хвилини

Яйця та зелена цибуля – моя найулюбленіша начинка. Тож сьогодні пропоную приготувати ліниві пиріжки з нею. Цей репет настільки простий, що впораються навіть ті, хто ніколи не мав справи з пиріжками. А для тих, хто має обмаль часу, але хоче порадувати рідних смачненьким, – це просто знахідка.

Тісто

• 200 г борошна (8 ст. л.)

• 5 г харчової соди (1 ч. л.)

• сіль

• 300 мл кефіру або айрану

• 50 г яйця (1 шт.)

• 30 мл рафінованої олії (для тіста; 2 ст. л.)

Начинка

• 200-300 г зеленої цибулі

• 3 яйця

• кріп

Приготування

Змішуємо борошно з харчовою содою та сіллю. У великій мисці поєднуємо: айран або кефір, яйце, рослинну олію, борошно з сіллю та харчовою содою. Ретельно перемішуємо, щоб не було комків. Додаємо дрібно нарізані яйця, кріп та зелену цибулю. Перемішуємо. Тісто готове.

Смажимо пиріжки на розігрітій пательні. Викладаємо невеликі порції тіста в розігріту олію. Обов'язково накриваємо кришкою. Перевертаємо та знову накриваємо кришкою. Викладаємо пиріжки на паперовий рушник для того, щоб прибрати зайву олію. Готово!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі