Зніміть вже рожеві окуляри. "Хорошим батюшкам" не місце в Україні

Складіть 2+2 і отримаєте, що ваш священик РПЦ МП спонсорує війну, фінансово підтримуючи материнську церкву

Кожен рік одне й те саме. Пишеш щось про гидотну секту РПЦ в Україні, а в коменти приходять люди і такі: а наш батюшка хоч і з РПЦ, але молиться за Україну! Або: а ось філія РПЦ в Україні офіційно написала, що то впала російська ракета!

Люди, ви правда хочете мене переконати, що в гестапо теж є хороші люди? Так, вірю, є. Тільки не розумію, що ти робиш в гестапо, якщо ти хороша людина? Ти там знаходишся, щоби що?

Якщо ваш священик справді хороший і патріотичний, то для чого він відправляє в Москву ренту з кожної зібраної у вас гривні?

Якщо ваш священик, якого ви, якогось біса, називаєте на свинячий манер "батюшкой", справді хороший і патріотичний, то для чого він відправляє в Москву ренту з кожної зібраної у вас гривні? Ви ж в курсі, що всі священники РПЦ МП платять за франшизу, і ці гроші йдуть по ланцюжку аж до самого московського патріарха Кирила? То маєте скласти 2+2 і зрозуміти, що за ваші гривні Кирил освячує ракети, які потім прилітають в тому числі і по віруючих філії РПЦ в Україні.

Так само, складіть 2+2 і отримаєте, що ваш "хороший батюшка" РПЦ МП спонсорує війну, фінансово підтримуючи материнську РПЦ.

В гестапо можуть бути хороші люди. Але вони все одно будуть там робити погані справи

Знімайте вже свої сонцезахисні окуляри і подивіться на світ реально. В гестапо можуть бути хороші люди. Але вони все одно будуть там робити погані справи, бо це гестапо, а не барбершоп.

РПЦ не місце в Україні. Це питання безпеки і елементарного здорового глузду.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі