Неочікуване звільнення, яке коштуватиме нам солдатських життів

Це рішення Зеленського дуже схоже на хворобливо марнославну реакцію на критику

Вадим Пристайко – кадровий дипломат з досвідом роботи в системі МЗС більше 25 років. Очолював МЗС. Був послом в Канаді, головою місії України в НАТО, віце-прем'єром з питань євроантлантичної інтеграції.

Пристайко – один з небагатьох послів, чия країна перебування допомагає ЗСУ надзвичайно потужно. До Великої Британії, як до союзника – найменше питань. Саме Лондон надав перші танки і перші ракети великої дальності, що розблокувало постачання із інших країн.

Пристайко – чи не єдина офіційна особа, якій вистачило сміливості і здорового глузду публічно сумніватися у доцільності сарказму президента України щодо Бена Воллеса

А ще Пристайко – чи не єдина офіційна особа, якій вистачило сміливості і здорового глузду публічно сумніватися у доцільності сарказму президента України щодо Міністра оборони GB Бена Воллеса.

Сьогодні Володимир Зеленський звільнив Пристайка з посади посла України у Великій Британії. Це рішення дуже схоже на хворобливо марнославну реакцію на критику.

А ще, незалежно від мотивів, рішення прибрати ефективного посла з такої важливої країни, як Велика Британія, послаблює обороноздатність України і буде коштувати солдатських життів.

То ми єднаємося для перемоги чи власні амбіції важливіші за Україну?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі