Винні за непідірвані мости мають понести покарання

На їхніх руках – кров десятків тисяч людей, які загинули боронячи, а потім звільняючи український південь

Логіка деяких "аналітиків", що на Чонгарі не підірвані мости, бо все одно ворог мав перевагу в арті та авіації, тому навіть з підірваними мостами швидко навів би переправи – максимально ущербна.

За цією логікою, можна було не підривати мости через Ірпінь, бо тут ворог теж мав таку саму перевагу.

Слава богу, Київ боронили не теоретики, а практики, що підірвали мости та не дали свинокопитним зайти в Київ.

Важливо розуміти, що на Чонгарі був замінований не один якийсь міст, який "проє*алі" підірвати, а десятки мостів і дамб, з яких підірваний був лише один! І він був підірваний лише жертвою Героя України Віталія Скакуна.

Героїчна оборона "Азовсталі" стала наслідком цього "проє*алі"

Також важливо розуміти, що всі ці зворушливі браслети "Азовсталь" ви носите тільки тому, що через непідірвані мости Чонгару ворог за один день був вже на околицях Маріуполя. І героїчна оборона "Азовсталі" стала наслідком цього "проє*алі".

У мене немає питань до бійців, які хотіли підірвати мости, але не змогли. У мене питання до командирів, які не змогли забезпечити підрив чонгарських мостів. Задача командира – передбачити і ДРГ, і можливі обриви кабелів і все, що завгодно, але виконати підрив. Розказувати, що ми хотіли підірвати, але не змогли – це нонсенс. На їхніх руках кров десятків тисяч людей, які загинули боронячи, а потім звільняючи український південь.

Зрада, недбалість, непрофесійність – що б це не було, це має бути розслідувано і винні мають понести покарання. Не для того, щоб сказати: от бачите, я ж казав! А для того, щоб таке більше ніколи не повторилося. Щоб через чиєсь "проє*алі" не гинули люди.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі