Не ведіться на дурощі. Кому вигідна гра "погані союзники"

Дискредитація США та ЄС зараз – це стратегічний план тих, хто не хоче, щоб у нас було так, як в США та ЄС

Зараз у стрічці якась масова істерія, що хтось на Заході написав щось погане про контрнаступ українців чи запропонував припинити війну коштом нашої землі.

Не треба так рефлексувати. Загалом, відсоток ідіотів розподілений світом досить рівномірно. Тому в найкращих країнах світу вони теж є. І наслідком ефекту Даннінга-Крюгера є те, що вони більш гучні, й тому більш помітні.

Рефлексувати на кожного американського експерта, який сказав прутню, словами "США вимагають результатів від контрнаступу" – не тільки фактична неправда, а ще й тупо і дуже несправедливо по відношенню до великого американського народу.

З початку війни саме цей народ долучився до допомоги Україні найбільше. З мого власного досвіду, саме з США приходило найбільше закордонних донатів на овочі для ЗСУ. А сьогодні друг із США перерахував на пікапи для 128-ї бригади поки що рекордну суму.

Не дозволяйте арєстовічам шельмувати США та применшувати безпрецедентну допомогу, яку Україна отримує від союзників

Не дозволяйте арєстовічам шельмувати США та применшувати безпрецедентну допомогу, яку Україна отримує від союзників. Ці всі вкиди робляться ж не просто так.

Декому дуже не хочеться верховенства права в Україні. Декому дуже не хочеться відновлення електронного декларування чиновників. Дехто так звик безкарно красти, прикриваючись війною, що жорсткі вимоги союзників з приводу антикорупційного законодавства їм страшніші за російську окупацію.

Після війни нам будуть казати, що не такий вже й був великий внесок тих Штатів. Після війни декому буде дуже некомфортно звітувати про витрати західної допомоги. Тому після війни буде спроба реваншу і розвороту в сторону "суверенної" держави, де крадуть тільки свої.

Дискредитація США та ЄС зараз – це стратегічний план тих, хто не хоче, щоб у нас було так, як в США та ЄС.

Не грайте в чужі ігри. Не репостіть дурощів про "поганих" союзників. Зберігайте інформаційну гігієну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі