А що африканці? Поміняють памперси й знову заспівають про мир

Залишаючи за дужками, що їхній "мир" дорівнює втраті 20% нашої окупованої території, яку нам вже ніхто ніколи не поверне

Ні, африканські лідери не стануть гірше ставитися до Росії через ракетні обстріли.

Справа в тому, що Африка, Азія та Латинська Америка давно і всуху програні демократіями диктатурам.

Поки демократії пропонують Африці інфраструктурні, освітні, суспільно значимі проєкти, які потрібні африканським країнам, Московія і Китай пропонують чорний нал безпосередньо лідерам африканських країн та політичним елітам.

Що вибере умовний Рамафоса: чорний нал собі чи питну воду для своїх громадян? Відповідь очевидна

Що вибере умовний Рамафоса: чорний нал собі чи питну воду для своїх громадян? Відповідь очевидна.

Московський кеш цілком компенсує кілька годин у бомбосховищі. Тому як тільки африканці вилізуть з підвалів, обтрусяться, поміняють памперси, вони тут же заведуть свою пісню про мир. Залишаючи за дужками, що їхній "мир" дорівнює втраті 20% нашої окупованої території, яку нам вже ніхто ніколи не поверне.

Також залишаючи за дужками, що пройде кілька років, і Росія знову нападе, використовуючи захоплені території як плацдарм.

Я розумію, що з точки зору нашого іміджу у світі Україна вимушена приймати цих путінських агентів, щедро прикормлених російськими грошима, і грати в їхню гру, запевняючи в готовності до мирних перемовин. Але все одно гидотно, що в той час, як Україна стікає кров'ю та б'ється, якась іноземна цинічна мразота набирає такими візитами політичні бали.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі