Як скинути 10 кілограмів за місяць? Є спосіб, але із нюансом

Худнути за рахунок жиру довго. А от за рахунок м'язів – вигідно. Тому, що десятка за місяць піде. Правда є один побічний ефект

Як скинути 10 кілограмів за місяць? Почнемо з базових речей. Людина худне тоді, коли в її організм потрапляє менше калорій, ніж витрачає організм.

Худнути ми можемо за рахунок двох тканин: жирової і м'язової. В кілограмі людського жиру 7500 кілокалорій. Якщо ти витрачаєш 2500 кілокалорій, а споживаєш 1750, то в тебе буде щоденний дефіцит у 750 кілокалорій. Це призведе до зменшення кількості жиру, якщо ти будеш худнути виключно за рахунок жиру. І до зменшення маси тіла в кількості трьох кілограмів за місяць.

Для того, щоб так худнути треба споживати багато білка, виконувати силові вправи і створити отакий, не надто великий дефіцит калорій. Це нам не підходить, бо хочеться за місяць скинути 10 кілограмів? Тоді давайте думати, як це зробити.

У кілограмі людських мускул - 1500 кілокалорій. Тому для наших цілей нам треба спалювати м'язову тканину

У кілограмі людських мускул - 1500 кілокалорій. Тому для наших цілей нам треба спалювати м'язову тканину. Що для цього потрібно? Мінімізувати потрапляння в організм білка. Для цього нам ідеально підходить дебілувата дієта типу яблучної або полуничної. Бо нам треба споживати менше тисячі кілокалорій у день. І нам потрібно мінімізувати фізичну активність. Особливо слід виключити силову роботу – ніяких присідань, відтискань і підіймань гантелей. Можна робити кардіо, бо воно м'язи не зберігає.

Людина зазвичай худне за рахунок жиру і м'язів. Але можна зміщувати акценти. Можна прицільно худнути за рахунок жиру або м'язів. Худнути за рахунок жиру довго. А от за рахунок м'язів – вигідно. Тому, що десятка за місяць піде. Правда є один побічний ефект про який мушу сказати: тебе порадують ваги, але тебе не порадує люстерко.

Ви хочете завжди скинути 10, 15 кілограмів. І при цьому гарно виглядати. Але ж ваша ціль не в кілограмах, а у зовнішньому вигляді. І от коли ми скидаємо десятку за місяць і втрачаємо у великій кількості м'язи, то жир втрачаємо не так. І от коли ми стаємо на ваги і є мінус десять, що добре, але естетики немає. І наче ціль досягнута, але не радує.

Я вже мовчу за здоров'я і про те, що ці кілограми повернуться, бо організм буде націлений на те, щоб відновити м'язову масу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі