Кличко і Зеленський відповідальні за трагедію в Деснянському районі

За жертви в Бучі і залишені ворогу Херсон і Маріуполь відповідальний особисто Зеленський. І не тому, що він особисто не підірвав Антонівський міст перед російським наступом і не сидів з автоматом в окопі на кордоні з Білоруссю, а тому що Україна не була готова до війни

Чому керівник відповідає за все? Бо, ніби ж, не він сам має відкривати конкретне бомбосховище, а якась людина, яка зобов'язана це зробити?

Мабуть, в ідеальному світі так і має бути. Але ми живемо не в ідеальному світі. Ми живемо в світі, в якому без копняка люди не роблять нічого. Саме тому, в нашому, не ідеальному, світі, люди придумали начальника. Функція начальника – роздавати копняки так справно, щоб люди робили те, що мають робити.

А великих начальників люди придумали для того, щоб він роздавав копняки маленьким начальникам, які роздають підлеглим недостатньо копняків для ефективної роботи. Функція великого начальника побудувати систему роздачі копняків таким чином, щоб кожен менший начальник ефективно слідкував за підлеглими і організація виконувала свої функції.

Кличко - великий начальник. І, звичайно, він не зобов'язаний сам ручками відкривати бомбосховище в Деснянському районі. Але він мав би побудувати таку систему керування містом, щоб люди не гинули під зачиненими бомбосховищами.

Якого х*я у нас в війну бомбосховища зачинені на ключ?

В першу чергу відповідальний великий начальник мав би задати собі питання: а якого х*я у нас в війну бомбосховища зачинені на ключ?? Це зняло б дуже багато питань, бо адмініструвати тисячі людей з ключами, щоб вони вчасно відчинили бомбосховища набагато тяжче, ніж просто відчинити замки і надати людям ВІЛЬНИЙ доступ до ЖИТТЄВО необхідного прихистку.

До речі, цей же принцип стосується не тільки Кличка. За жертви в Бучі і залишені ворогу Херсон і Маріуполь відповідальний особисто Зеленський. І не тому, що він особисто не підірвав Антонівський міст перед російським наступом і не сидів з автоматом в окопі на кордоні з Білоруссю, а тому що Україна не була готова до війни. А це пряма відповідальність керівника держави.

Варто зауважити, за великим рахунком, відповідальність за трагедію на Троєщині президент розділяє з мером Києва, бо мав би контролювати, як в його країні захищені від ракетних обстрілів громадяни.

Я знаю, цей пост не сподобається ні фанатам Кличка, ні фанатам Зеленського. Бо відповідальність за трагедії – це не дуже приємно. Але факт залишається фактом: керівник відповідає за все, що коїться там, де він керує. На цьому стояв, стоїть і буде стояти наш світ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі