Росія радіє вбивствам дітей. РФ – потворна форма життя

Підозрював, що сьогодні так і буде. Росія вбиває 365 днів на рік 24/7. І радіє високосному року, бо можна вбивати на день більше

У Міжнародний день захисту дітей Росія вбила дітей. Я чекав, що Фейсбук писатиме це. Наголосить окремо. Прокляне вкотре Россию, русских, русское. Справедливо прокляне. Але Росія вбиває дітей ледь не щодня. А як не вбиває фізично, то морально: краде їх, вивозить, міняє імена, прізвища, записує русскими, що дорівнює фізичному знищенню.

На жаль, я підозрював, що так буде сьогодні. Але Росія вбила дітей сьогодні не "під дату". Не спеціально підгадала. Росія вбивала б дітей щодня. Хоч 1 червня, хоч 23 листопада, хоч 7 вересня, хоч _____ (вставте будь-яку дату).

Її не окупує Америка, не знищить Китай, не захоплять пірати Сомалі

Росія вбиває 365 днів на рік 24/7. І радіє високосному року, бо можна вбивати не день більше. З цією територією ніхто нічого не зробить. Її не окупує Америка, не знищить Китай, не захоплять пірати Сомалі. Природа придумала гавно і грязюку одночасно з життям на планеті Земля. Гавно існує, скільки не спускай його в унітаз. І в мене нема рішення, як позбавити нас цього гавна. Та й цивілізацію загалом. Росія - альтернативна, потворна, вонюча форма життя.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі