Алкоголіки та вбивці на посадах суддів. Хто несе відповідальність?

Будь-яка спроба перекласти відповідальність за стан судової системи на журналістів-розслідувачів, Міккі Мауса чи ще когось є нерозумінням базових речей

Проблеми судової системи не закінчаться, якщо покарати суддю Олексія Тандира. Бо судова система – це саме система. А значить, її проблеми системні й не вирішуються покаранням окремого судді.

Якщо трапиться диво, суддю-вбивцю посадять і вигонять, на його місце прийде інший. Але яким би хорошим, чесним і відповідальним новий суддя не був, через деякий час так само буде їздити п'яним за кермом. Бо система тотальної недоторканності спонукає до порушень. Більше того, провокує порушення! Бо я ж суддя, мені можна все! І навіть коли суддею стане Святий Миколай, через деякий час він заб'є на дітей і почне їздити п'яним по кабаках з блекджеком і шлюхами.

Як можна змінити систему? Як повернути суддів з небес на землю і змусити поважати закон і звичайних громадян?

Треба залишити недоторканність там, де на суддю можуть чинити тиск, і прибрати там, де суддя свідомо порушує закон

Дуже просто. Законодавчо обмежити права суддів на недоторканність. Залишити недоторканність там, де на суддю можуть чинити тиск, і прибрати там, де суддя свідомо порушує закон. Безумовно, за вчинення ДТП, заподіяння шкоди здоров'ю і безпеці інших людей судді мають бути підсудними і процедура їх притягнення має бути проста і дієва.

Хто може виправити системні помилки тотальної недоторканності суддів і прийняти закони, які обмежать недоторканність і дозволять карати суддів за правопорушення? Верховна Рада. Закони приймає вона.

І тут ми підходимо до тих, хто несе політичну відповідальність за невдалу судову систему, яка виховує із суддів алкоголіків, психопатів та вбивць.

Повну політичну відповідальність за судову владу та всі її факапи несе особисто президент України

Партія "Слуга народу" має абсолютну більшість у Верховній Раді. Президент України має необмежену одноосібну владу над своєю партією і повністю контролює Верховну Раду. Саме він підписує всі, прийняті Радою, закони. Повну політичну відповідальність за судову владу і всі її факапи несе особисто президент України Володимир Зеленський і його партія.

Будь-яка спроба перекласти відповідальність за стан судової системи на журналістів-розслідувачів, попередників, Міккі Мауса чи ще когось є або нерозумінням базових речей, або свідомою маніпуляцією.

Судова система у нас зараз рівно така, яка потрібна політичному керівництву держави і повністю його влаштовує.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі