У суспільстві окупантів зараз відбуваються тектонічні зсуви

Концепцію переможної, а головне далекої війни зруйновано

Вся підтримка війни на Росії грунтується на тому, що московитам прикольно самим жити в безпеці і вбивати українців на відстані. Поки ця концепція зберігається, підтримувати війну їм комфортно.

Події останніх тижнів показали спроможність ЗСУ діставати цілі в глибокому тилу окупантів. Така спроможність руйнує концепцію маленької переможної війни десь далеко за МКАДом, таку солодку для пересічного московита.

Ви ж розумієте, для чого так розкручують цей міф про стійкість тайожного народцю? Бо ніякої стійкості немає і близько

На Росії дуже люблять міф про ніби-то надзвичайно стійкий московитський народ-бурундук, який під тиском обставин піде в ліс, буде їсти гриби і корінці, але не здасться і буде воювати до кінця. Ви ж розумієте, для чого так розкручують цей міф про стійкість тайожного народцю? Правильно! Бо ніякої стійкості немає і близько. Бо той народ тікав від німців так, що добіг аж до Москви за кілька місяців. І зупинився тільки тоді, коли загранотряди почали розстрілювати більше, ніж німці на фронті.

Саме через феноменальну здатність суспільства садистів і мародерів до зради та втечі вони створили собі міф про стійкість і жертовність.

У суспільстві окупантів просто зараз проходять системні, тектонічні зсуви свідомості. Вони непомітні зовні, але глобальні і будуть мати вплив на хід війни.

Хаотичні ракетні обстріли останніх днів, які не дали помітних результатів, – це віддзеркалення паніки і розпачу керівництва Московії, яке непомітно, але неухильно втрачає контроль над ситуацією.

Ми обов'язково переможемо. Зберігайте віру, спокій і нестримне бажання помсти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі