Удар по Кремлю – сигнал окупантам. І ось що він означає

Безпечних місць у РФ більше немає

Удар безпілотників по Кремлю – сигнал окупантам, що вони всі в небезпеці. Немає на європейській території Московії місця, де обізяни можуть почувати себе в безпеці, якщо прилітає навіть у Кремль.

Контрнаступ уже почався. Підрив ешелонів з пальним і нафтобаз у глибокому тилу, демонстрація можливостей дальнього ураження – це все елементи контрнаступу.

І якщо нищення паливної інфраструктури залишає без палива танки і літаки, то очікування контрнаступу і потужні спроможності ЗСУ досягати цілі у глибокому тилу обізян паралізує волю і наводить страх на окупантів.

Переконаний, найближчим часом буде багато бавовни в самих різних і неочікуваних місцях Московії та окупованих територій

Переконаний, найближчим часом буде багато бавовни в самих різних і неочікуваних місцях Московії та окупованих територій.

Виглядає так, що кілька тижнів чи місяців будуть нищитися склади, ППО, арта коло лінії зіткнення. А потім, коли у окупантів почнуться проблеми з боєкомплектом і постачанням, почнеться наступ.

Зараз у людей багато зневіри і тяжких переживань після складної зими і болючих втрат під Бахмутом. Але ті жертви не були дарма. ЗСУ перемололи штурмовиків Московії, максимально знекровили армію окупантів і створили передумови для успішного контрнаступу.

Вірте в ЗСУ, підтримуйте армію, не давайте ворожим ІПСО найменших шансів похитнути вашу готовність до спротиву. Контрнаступ ЗСУ буде. Неважливо, коли саме – завтра чи через кілька місяців. Важливо, що у нашої армії є потужні спроможності, та вони обов'язково будуть реалізовані на полі бою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі