Мораторій на критику. "Слуги" утнули чергову дичину

Варто їм нагадати, що кредит довіри в них не безмежний

Критикувати владу не тільки можна, а критично необхідно для здорового розвитку суспільства. Критика завжди допомагає стати кращим, виправити недоліки, зробити висновки.

Нагадаю, що влада президентав Україні практично безмежна. Ця влада може накласти штраф, закрити бізнес, відібрати власність, посадити громадянина до в'язниці, дати громадянину по пиці, якщо він опирається.

Натомість громадянин не може зробити владі нічого, крім проголосувати проти влади один раз на пʼять років і критикувати.

Коли "слуги народу" пропонують ввести кримінальну відповідальність за критику влади, це не що інше, як спроба законсервуватися у владі, як комуністична партія Китаю

Коли "слуги народу" пропонують ввести кримінальну відповідальність за критику влади, це не що інше, як спроба законсервуватися у владі і правити вічно, як комуністична партія Китаю.

І не треба тішити себе ілюзіями, що це особиста ініціатива ватника Мазурашу і обкрадача лікарень Кузьміних. Без санкції із Офісу президента закони в Верховну Раду не подаються. Максимально зашкварених персонажів вибрали "авторами" диктаторського закону тому, що ніхто більше не готовий брати відповідальність за таку дичину.

Після початку вторгнення влада отримала безпрецедентний кредит довіри і мораторій на критику. Натомість відповіла гучними корупційними скандалами, законопроєктами про страту військових і ось тепер диктаторським законом Мазурашу/Кузьміних.

Висновки робіть самі. А я нагадаю, що кредит довіри – не безмежний. Краплинка за краплинкою такі закони, як кримінальна відповідальність за критику влади, нищать будь-які рейтинги.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі