Що спонукає Зеленського триматися за Гетманцева?

Думаю, відповідь вам не сподобається

Основна проблема з Гетманцевим не в тому, що він платить податки в Криму. Це давно було відомо без Бігуса. Основна проблема Гетманцева – це його співпраця з офіцером КДБ/ФСБ Сівковичем. Співпраця давня і продуктивна – більше 10 років Гетманцев обслуговував інтереси державного зрадника.

Виникає незручне питання. Українофоб Гетманцев багато років працював на агента КДБ/ФСБ в такій чутливій царині, як економіка та право. Він бачив рух коштів, договори, пов'язаних осіб. Чи міг Гетманцев не знати або принаймні не здогадуватися, що всі ниточки ведуть на Росію, а його бос працює на росіян?

На мою думку, Гетманцев не міг цього не знати. Знав і не просто приховував оборудки боса, але й активно допомагав російському агенту.

Чи доповідали Зеленському про зв'язки Гетманцева, коли президент зробив його ключовою фігурою, яка керує всіма українськими фінансами?

А тепер друге незручне питання. Чи доповідали Зеленському про зв'язки Гетманцева, коли президент зробив Гетманцева ключовою фігурою, яка керує всіма українськими фінансами? Незручна відповідь тут така, що про роботу Гетманцева на агента ФСБ Сівковича не могли не доповісти. Як би не деградувала СБУ, але це інформація, яка елементарно гуглиться, й не помітити її неможливо.

Тож тепер незручний висновок. Зеленський знав про багаторічну роботу Гетманцева на агента ФСБ Сівковича. І все одно призначив його на ключову посаду, де Гетманцев має можливість руйнувати економіку України.

Що саме спонукало президента України до таких нелогічних і згубних для економіки дій – невідомо. Також невідомо, що спонукає Зеленського триматися за Гетманцева до останнього і зберігати на посаді, коли купа профільних експертів, бізнес-спільнот, економістів волають про шкоду, яку чинить для економіки Гетманцев і його економічна політика.

Але відомо, що такі гетманцеви закопують самого Зеленського. Президенту все тяжче нести на своєму рейтингу тягар російських шпигунів, хабарників і корупціонерів у своєму оточенні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі