Гідра, що має впливу більше, ніж президент

І ця гідра весь час атакує українську державу

Велика помилка вважати релігію нікчемною, бо я ж такий сучасний, а там якісь смішні попи в платтях і з кадилами, аха-ха!

Коли хіпстерня пише про релігію, відділену від держави, і що вони не розуміють, нащо це взагалі обговорювати, вони тупо дупля не б'ють, що віруючих РПЦ (УПЦ МП) – мільйони. Всі вони голосують. Якщо розібратися, це повноцінна політична партія, яка б стабільно проходила в Раду, якби московські попи ставили таку мету.

В руках московських попів – незлічена кількість нерухомості, вплив на державних службовців і просто ріки кешу

В руках московських попів – незлічена кількість нерухомості, вплив на державних службовців, включно з правоохоронцями, політиків, президентів. А ще – просто ріки кешу, що стікаються до церкви пожертвами. За цей кеш наймаються тітушки, політики, менти, прокурори, судді. Створюються сітки агентів впливу, купуються журналісти, блогери, засівається гречка малозабезпеченим.

Ця гідра має впливу чи не більше, ніж президент. І ця гідра не сидить на попі рівно. Вона весь час атакує українську державу. Бо едина істинна ціль РПЦ в Україні – щоб Україна не існувала.

Зараз маємо унікальний шанс позбавитися московської церкви назавжди. Скористаємося?

Зараз маємо унікальний шанс позбавитися московської церкви назавжди. Томос дав українській церкві легітимність, а військовий стан дає українській владі достатні юридичні інструменти, щоб вирішити питання московських попів раз і назавжди. Скористаємося шансом?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі