Китай не допоможе лаптєногим виграти війну

Навіть якщо почне поставляти їм зброю

Постачання Китаєм зброї лаптєногим не змінить хід війни. Так, можливо поліпшаться якісь тактичні можливості тайожних. Але стратегічно все залишиться, як було: Московія веде загарбницьку, виснажливу, сповнену поразок війну на чужій території з довжелезними логістичними ланцюжками.

Така війна не має шансів бути виграною.

Екскурс в історію говорить, що всього три роки знадобилося московитам у Першу світову, щоб пройти шлях від ейфорії до підняття своїх генералів на штики

Не треба бути великим аналітиком, щоб зрозуміти стратегічну вразливість Московії у довгостроковій перспективі. Екскурс в історію говорить, що всього три роки знадобилося московитам у Першу світову, щоб пройти шлях від ейфорії з приводу вступу в війну до підняття своїх генералів на штики.

Відтоді Московія не стала сильнішою. Навпаки, до воєнних поразок додалися безпрецедентні за всю історію економічні санкції.

Що б не вирішив Китай, по-перше, масштабні поставки зброї неможливі через підготовку до власної війни за Тайвань. А по-друге, вони все одно не допоможуть. Московія вже програла, коли не змогла розбити ЗСУ в перші тижні наступу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі