Зворотний відлік пішов. Росіян лікують "куклами"

Вони думають, що купують ліки, а насправді – китайський фуфломіцин

Під час моєї молодості біля обмінних пунктів стирчали шахраї, які пропонували валюту за "вигідним курсом". В останній момент вони підміняли долари "куклою", тобто пачкою, всередині якої був нарізаний папір.

Зараз на російському фармацевтичному ринку приблизно така сама ситуація. Ви думаєте, що купуєте ліки, а насправді – китайські "кукли".

Я нещодавно поговорив з відомим нижегородським фармпідприємцем, який переїхав до Німеччини, колишнім власником мережі аптек і блогером Герою Князєвим.

Ось що він розповідає.

У Росії останні десять років на фармринку відбулося імпортозаміщення, тобто заміщення нормальних західних ліків на китайські підробки в російській упаковці.

Під ура-патріотичними гаслами внаслідок так званого імпортозаміщення з держзакупівель ліків практично повністю виключили оригінальні препарати, вироблені так званими недружніми (тобто західними) країнами.

Російська фармпромисловість виробляти ліки, звісно, не навчилася. Вони просто клеять російські етикетки на субстанції, що завозяться бочками з Китаю

Проте сама російська фармпромисловість виробляти ліки, звісно, не навчилася. Російські "фармвиробники", що ростуть як гриби та в основному пов'язані з путінським оточенням, по суті, просто клеять російські етикетки на фармсубстанції, що завозяться буквально бочками і переважно з Китаю. Причому фарму дружнього Китаю звільнено під час ввезення до РФ від процедури контролю якості. Є багато доведених фактів, коли китайський товар не відповідає заявленим стандартам – тобто просто не лікує.

У результаті лікарі, не маючи можливості протестувати, тихо радять пацієнтам самим шукати оригінальні, переважно західні препарати, які можуть врятувати життя, а не приймати сумнівні китайські підробки із російських аптек та лікарень.

Путінське керівництво Росії вбиває не лише українців, а й гробить населення своєї країни

Тобто за останні роки росіян позбавили нормальних ліків та трують підробками, якість яких ніхто не контролює. Голікова, дружок доньки Путіна – Рєпік, зять Лаврова, син Христенко та інші навколокремлівські шахраї роблять на цьому мільярди. А населення країни, позбавлене ефективних ліків, швидко вимирає.

Путінське керівництво Росії вбиває не лише українців, а й паралельно, з корисливих міркувань, гробить населення своєї країни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі