Експерти у всратих штанцях рахують солдатські зарплати

Кажете, вояки забагато отримують? Але ж ніхто не заважає вам підписати контракт!

На рахунок зарплат у ЗСУ. Уявіть себе в 2021 році. Уявіть, що ви безробітний, і до вас звонить рекрутер і пропонує роботу за 100 тис. грн на місяць. Але є нюанс, каже він. Робота небезпечна і вас можуть вбити. Ви, дещо офігєвший, питаєте, наскільки великі ризики, і рекрутер каже: ну, загалом ризики не дуже високі. Все залежить віл розподілу. Якщо потрапите в спокійне місце, то раза два-три за день можуть вбити всього. Якщо в Бахмут чи Соледар – то там за день можна вмерти раз п'ятдесят. Але ж 100 тисяч, підписуйте!!

Підпишете?

То якого біса дехто кинувся рахувати солдатські зарплати, якщо сам не на фронті?

Ніт, не підпишете. То якого біса дехто кинувся рахувати солдатські зарплати, якщо сам не на фронті?

В лютому всі ці експерти сиділи у встратих штанцях десь під польським кордоном. А зараз обтрусилися, змінили памперс на свіженький і про економіку заговорили.

Так я вам скажу за економіку. Якщо між твоєю експертною дупцею і рускімі не буде стояти солдат за цілих 100 тис. грн, економіки не буде ніякої взагалі. Будеш картоплю збирати по полях і ховати жінку з дочкою в погріб від кадировців.

Тому не треба про солдатські зарплати. Якщо вони аж такі зависокі, то не стримуй себе! Підписуй контракт і іди воюй, економіст хрєнов.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі