Бахмут був дуже потрібен Пригожину. І ось чому

Ця війна вже розвінчала міфи про "другу армію світу", тепер черга дійшла до "професіоналів ПВК"

Мало хто помітив, що Євген Пригожин вже зрозумів: Бахмут йому не взяти. Ця поразка буде максимально болючою для нього. Недооцінивши ЗСУ, "Вагнер" вирішив круто пропіаритися на взятті Бахмута і публічно підписався взяти місто. Цей успіх мав показати високу боєздатність ПВК "Вагнер" порівняно з регулярною армією Росії та в переспективі дати Пригожину контроль над ЗС РФ.

Але щось пішло не так, і під Бахмутом вагнерівці получили п**ди. Нежданчик, ага.

Зараз Пригожин намагається вийти з поразки з мінімальними іміджевими втратами. Всі помітили резонансне відео, де вагнерівці криють матом Герасимова. Але всі телевізійні "експерти" коментували це як ворожнечу "Вагнера" з Міноборони, що в даному випадку є глибоко вторинним мотивом.

Пригожин хоче свою рукожопість перекласти на інших рукожопів, щоб виправдати неспроможність ПВК "Вагнер" досягти озвучених і широко розпіарених цілей

Насправді це була спроба перекласти відповідальність за поразку під Бахмутом з "Вагнера" на Міноборони, яке нібито не забезпечило ПВК Пригожина снарядами. Пригожин хоче свою рукожопість перекласти на інших рукожопів, щоб виправдати неспроможність ПВК "Вагнер" досягти озвучених і широко розпіарених цілей.

Ця війна вже розвінчала міфи про силу російської армії, мудрість Путіна, страшних кадирівців, і тепер черга дійшла до "професіоналів ПВК", яким з горою навалює звичайна піхота ЗСУ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі