За помилки єрмаків та подоляків ми платимо кров'ю

А вони не хочуть подумати хоча б на пів кроку наперед

У нас дуже погане, кволе, максимально убоге державне управління. Якби воно було хоч трошки кращим, Володимиру Зеленському не довелось би перекладати відповідальність за непрацюючі пункти обігріву на місцеву владу.

Це погане стратегічне рішення для Зеленського. Ситуативно він виграв кілька відсотків рейтингу у виборців. Але ця перемога не має жодної стратегічної ваги. До виборів багато часу, і виборці забудуть, кого зробили винним за пункти обігріву. Зате пам'ятатимуть, що коли не було світла і тепла, їм ніде було зігрітися. І покладатимуть відповідальність на чинну владу. Так само, як раніше за все був винуватий Порошенко, тепер за все буде винуватий Зеленський.

А ще цю підставу не забудуть органи місцевої влади. Саме міських голів, чиновників місцевих адміністрацій та установ зараз розривають розлючені жителі за красиві обіцянки президента з екрану телевізора. І коли настануть вибори, Зеленському пригадають ці підстави на місцях.

Центральна влада дискридетує ідею державної єдності, яку вона використала виключно для зміцнення особистої влади Зеленського

Центральна влада дискридетує ідею державної єдності, яку вона використала виключно для зміцнення особистої влади Зеленського. Насправді, ніякої єдності немає. Саме Офіс президента постійно підозрює у підступах військових і особисто Залужного, пресує волонтерів, гнобить місцеве самоврядування, знецінює журналістів, опозицію і громадянське суспільство.

Стратегія розбрату програшна. Єрмаки та подоляки не думають навіть на пів кроку наперед. Це велетенська проблема всього нашого народу. За їхні помилки Україна платить кров'ю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі