Херсон оточений. Орки виють

Нинішня поразка московитів буде максимально болючою

Вчора багато людей боялися радіти втечі рашистів з Херсону. Шукали підступ, хитрий план. А вони просто получили п**ди.

Зараз Херсон оточений. В місті точаться бої. ЗСУ б'ють по переправах. Коло Дніпра скупчено близько 20 тис. російських солдат. Орки кидають техніку і намагаються на човнах втекти на лівий берег.

Як би вони не дули щоки, що це плановий маневр, всі їхні маневри перетворюються на безлад і панічну втечу

Треба розуміти, що це не німці відступали, а московити. Як би вони не дули щоки, що це плановий і ретельно спланований маневр, всі їхні маневри, коли вони получають мзди, перетворюються на безлад і панічну втечу.

Поразка московитів під Херсоном буде максимально болючою. Для "Хаймарсів" з боєприпасом з вольфрамовими кульками велике скупчення орків на переправах – те, що доктор прописав.

Окрилена успіхом на Херсонському напрямку українська армія наступає на Сватове. Московські пропагандисти виють дикими собаками дінго, як спєцназ тримає оборону, але ми то з вами точно знаємо, що це означає. Сватове буде нашим.

Ніяка плешива тварь не забере в мене радість від наших перемог

Я надто довго терпів і стримував емоції в цю війну. Ніяка плешива тварь не забере в мене радість від наших перемог. Не бійтеся радіти. Звільніть внутрішнього цензора. Не стримуйте почуттів. Відчуйте, що відчувають жителі звільнених сіл. Відчуйте ті сльози щастя на своїх щоках. Україна перемагає і переможе. Ворог буде розгромлений, принижений і вигнаний з нашої землі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі