Черговий фейл. Відірваність влади від реальності вражає

"Не примазуйтесь, ніщеброди!" – натякають чиновники

Відірваність від реальності та свого народу якась просто нереальна. 5733 гривні на місяць. Саме стільки відсьогодні, 7 листопада, доведеться заплатити за абонемент на парковку у Києві. З точки зору людей, які ухвалювали це рішення, сума невелика. Це вартість вечері на двох у ресторанах, які вони відвідують.

Правда, середня зарплата в Києві зараз трохи менша за 17 тис. грн. І робота після початку вторгнення є далеко не в усіх. Сім'я з трьох осіб, де роботу має одна людина, на одного члена сім'ї матиме менше грошей, ніж тепер коштує паркування.

Звичайно, паркування має бути платним. Але це, мабуть, найменша міська проблема, про яку зараз думають городяни

Звичайно, паркування має бути платним. Звичайно, плата має стимулювати користування громадським транспортом. Але ж ми не Токіо, не Лондон, не Нью-Йорк! У нас купа біженців виїхали з країни, міста напівпусті. Довоєнних заторів немає. Паркування, мабуть, найменша міська проблема, про яку зараз думають городяни.

Невже дійсно на часі витрусити з киян останню копійку під час війни? Невже саме зараз той розквіт економіки і фінансового добробуту, коли нікому не шкода поділитися якимись "нікчемними" майже 6 тис. грн з київськими паркувальниками?

Зажраті київські автомобілісти дозволяють собі їздити містом на машинах, як справжні пани. Нема чого!

Шлю "лучікі добра" ДП "Київтранспарксервіс" та особисто голові ВЦА Сергію Попку, який підписав розпорядження №735 про вилучення зайвих коштів у зажратих київських автомобілістів, які дозволяють собі їздити містом на машинах, як справжні пани. Нема чого! Пани – це ті, в кого є гроші. "Не примазуйтесь, ніщеброди!" – кагбе натякають Попко і компанія.

Просто не вкладається в голові.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі