Респект, президенте! Зеленський зробив сильний крок

Не виключено, що це рішення поставить під загрозу проведення G20

Президент Володимир Зеленський заявив, що відмовляється від участі у G20, якщо там буде Володимир Путін.

Таке рішення ставить хрест на можливих сценаріях м'якого примусу до переговорів з Путіним в Індонезії, які розробляли в Росії за посередництва Китаю і Туреччини.

Сильний крок президента. Особливо заслуговує на повагу, враховуючи неабияке честолюбство Зеленського, якому дуже хотілося б засвітитися в такій престижній компанії, як G20. Респект!

Тепер перед найвпливовішими країнами світу непростий вибір: зустрічатися в компанії президента України, яка не сходить з перших шпальт, чи в компанії воєнного злочинця, що влаштував геноцид

Тепер перед найвпливовішими країнами світу непростий вибір: зустрічатися в компанії президента України, яка не сходить з перших шпальт і викликає щире захоплення всього світу, чи в компанії воєнного злочинця, що влаштував геноцид і гуманітарну катастрофу в Європі.

Не виключено, що такий крок Зеленського взагалі ставить під загрозу проведення G20. Інші країни можуть прослідкувати прикладу України і поставити Індонезію у дуже незручне становище після того, як вона не наважилася відкликати запрошення Путіну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі