Часіки тікають. Росіяни втомлюються від війни, трон Путіна хитається

Бункерний дід не полишає спроб вимутити собі наостанок якийсь гешефт

Чому Путін ввів військовий стан тільки на окупованих територіях, а не по всій Росії? Є кілька причин.

Перша і головна: Путін не впевнений в успішності військової кампанії. Саме через цю невпевненість він намагається залишити собі місце для маневру, приймаючи половинчасті рішення.

Щоб не мобілізувати москвичів, на фронт відправлять весь Донбас поголовно

Друге: стратегія Росії перекласти основний тягар війни на окуповані регіони України і дурачків-колаборантів з Криму й так званих "ДНР" та "ЛНР" буде тільки посилюватися. Щоб не мобілізувати москвичів, на фронт відправлять весь Донбас поголовно, незалежно від рівня підготовки і підлизування окупантам.

Третє – залякування і торг. Путін продовжує торгуватися із Заходом, одночасно намагаючись залякати, що все ще не воює по-справжньому. Це смішно, бо реальну силу "русского оружия" всі вже побачили і висновки зробили. Але бункерний дід не полишає спроб вимутити собі якийсь гешефт.

Путін до останнього відкладає непопулярне введення військового стану на Росії. Це ставить під загрозу його владу, а він боїться цього

Четверте. Хто б що не говорив, а Путін панічно боїться втоми Московії від війни. Бо, за логікою, військовий стан треба було б вводити і в прикордонних Курській, Бєлгородській, Ростовській, Воронезькій областях, куди регулярно прилітає. Але, так само, як до останнього відкладав мобілізацію, Путін до останнього відкладає непопулярне введення військового стану на Росії. Втома росіян від тяжкої і кривавої загарбницької війни, яка нічого, крім втрат, їм особисто не приносить, ставить під загрозу його владу. Він боїться цього.

Останнім чинником обмеження військового стану окупованими територіями є намагання продати своїм громадянам заїжджену пластинку "ми єщо нє начіналі". Поки що це працює, але часіки тікають.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі