Травмовані потєряшки. Як мобілізація остаточно зламає Росію

Розстріл на бєлгородському полігоні – не випадок, а закономірність

Армія – це трохи складніше, ніж просто мобілізувати людей і роздати їм зброю.

Найкраща армія та, де солдати мають спільну мету. У ЗСУ така мета є: захистити своїх батьків від вбивства, жінок і дітей від зґвалтувань. Це потужна мотивуюча мета.

Армія найманців не така ефективна. Стояти насмерть ніхто не буде, але там є професіонали з високим рівнем бойової підготовки і професійним розумінням важливості групової взаємодії для виживання. Тому "Вагнер" боєздатний і небезпечний.

Стратегія московитів мобілізувати зеків, алкашів, бомжів і випадкових людей коло метро робить з армії Росії армію обізян з гранатами

Зовсім інше – армія мобілізованих на загарбницькій війні. Замість спільної мети захистити свої сім'ї, єдина справжня мета мобілізованих – індивідуальне виживання. Зібрані з усього світу мобілізовані чужі одне одному. А стратегія московитів мобілізувати зеків, алкашів, бомжів, безробітних і випадкових людей коло метро робить з армії Росії армію обізян з гранатами.

Розстріл на бєлгородському полігоні – не випадок, а закономірність. Це просто найгучніша новина. Ми просто не знаємо, скількох мобілізованих колеги по-тихому забили до смерті в казармах, згвалтували, зробили інвалідами, піддають психологічним і фізичним тортурам просто зараз.

Мобілізовані будуть здаватися пачками. Тікатимуть із зброєю. Стрілятимуть своїх

Чи будуть ці травмовані потєряшки ефективними в бою? Ні. Вони будуть думати не про бойові задачі, а як сховатися, щоб вижити. Мобілізовані будуть здаватися пачками. Тікатимуть із зброєю. Стрілятимуть своїх. Повернуться на Росію і продовжать вбивати цивільних.

Саме тому мобілізація для загарбницької війни – крайній крок. Саме тому її так не хотів Путін. Саме тому мобілізація зламає Росію і не дасть можливості довго продовжувати війну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі