Ціна перемоги дуже висока. Але мир коштуватиме ще дорожче

Так, ціною поразки у визвольних змаганнях початку ХХ століття став Голодомор

Ми завжди перемагали у битвах. Вони завжди дурили нас мирними договорами, які потім підступно порушували.

Московити знову програють. І вони знову шукають миру, щоб врятувати своє становище. З цією метою вони кинули всі свої велетенські медійні ресурси на розкрутку теми "миру". І ось вже є результат. Навіть у нас, в українському "Фейсбуці", все більше лунає голосів про ціну перемоги. Чи не завелика. Бо стільки ж гине молодих хлопців.

Кожен, хто зараз пише про мир, а не перемогу, – або зрадник, або дурень

Скажу жорстко, але правду: кожен, хто зараз пише про мир, а не перемогу, або зрадник, або дурень, або просто обдурена російською пропагандою людина, що дуже переживає за своїх близьких у війську.

Не може бути ніякого миру, браття. Мир в розумінні московитів – це забрати наші землі й примиритися на нових кордонах. Це вже було в 2014-му, коли вони анексували Крим. Потім в 2016-му, коли стабілізувалася лінія фронту на Донбасі. І кожного разу вони не зупинялися, а лізли все далі і далі. Невже вам відбило пам'ять, шановні миротворці? Невже ви не бачите, що кожного разу ми платимо все більшу і більшу ціну?

Ціна перемоги дуже висока. Але якщо зараз зупинитися на півдорозі, вона стане вищою на порядки

Ми маємо бути згуртовані, сильні, розважливі. Ціна перемоги дуже висока. Але, якщо зараз зупинитися на півдорозі і сплатити її не до кінця, ціна стане вищою на порядки. Ціною поразки у визвольних змаганнях початку ХХ століття став Голодомор і знищення такої кількості людей, що ніякій війні і не снилося.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі