Чому смерть Путіна не вирішить наших проблем

Їх вирішить лише остаточне й безповоротне зникнення Росії та її народу

Дуже неправильно проклинати Путіна й писати, що світ став би без нього кращим. Не став би.

Світ став би кращим без Росії. Неприємна правда в тому, що на Україну напав не Путін, а російський народ. Це вони, всі ці милі огородники, собачники, велосипедисти, рибалки, бухгалтери, геймери та інші спільноти, які сидять в інтернетиках і постять про мир, доброту, свої хобі, перебуваючи по лікоть у нашій крові.

Ці милі та добрі люди щиро не розуміють, як ми можемо існувати без них, і хочуть трохи нас повбивати для нашого ж блага

Це вони, ці милі та добрі люди, щиро не розуміють, як ми можемо існувати без них, і хочуть трохи нас повбивати для нашого ж блага. Путін – просто курок, який російський народ натис своїм великодержавним шовінізмом, багаторічною жагою показати українцям їхнє місце, ненавистю до всіх "нерусских".

Не тіште себе ілюзіями, що ключ до перемоги – це особисто Путін. Бо із його смертю нікуди не дінеться московитський народ

Не тіште себе ілюзіями, що ключ до перемоги – це особисто Путін. Це не так. Смерть Путіна може змусити наступника припинити цю війну, щоб зміцнити свою владу, краще підготуватися, а потім все одно напасти на Україну знову. Бо із смертю Путіна нікуди не дінеться московитський народ – темний, заздрісний, озлоблений, шовіністичний. Вони так само будуть хотіти нищити нас, як зараз. Із здивованими усмішками, чому ми їх не розуміємо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі