Чому Бардаш і Полунін – це просто концентрований кринж

Хочеться сказати: Юра, Сірьожа, не говоріть нічого, просто будьте красивими

Колись одна російська режисерка сказала таке: "Женщина должна быть умной, а мужчина должен быть красивым". Правда, трохи згодом вона вийшла заміж за Анатолія Чубайса.

Але приклади ось цих двох змушують мене завжди згадувати цю фразу. Просто хочеться сказати: Юра, Сірьожа, не говоріть нічого, просто будьте красивими. І насправді мені зовсім не хочеться їх стібати, хоча і Бардаш, і Полунін – це просто концентрований кринж. І, нехай і ненавмисне, але одна з найефективніших кампаній проти наркотиків.

А ржати я з них не хочу, бо це дуже талановиті люди, які одразу були приречені цей талант прос*ати.

Полунін народився в Херсоні, і йому дуже пощастило у 13 років переїхати до Лондона навчатися у Королівській школі балету. Бо у нас із цим видом мистецтва, на жаль, усе дуже фігово. В 19 він вже прем'єр Королівського балету Лондона і протримався там аж пʼять років. Дійсно дофіга, зважаючи на його вибрики.

Полунін постійно тусив, скандалив, робив ідіотські заяви, відкрито казав, що виходив на сцену під наркотою і питав у Твіттері, чи продає хтось героїн

Він постійно тусив, скандалив, робив ідіотські заяви, відкрито казав, що виходив на сцену під наркотою і питав у Твіттері, чи продає хтось героїн. І головне, що публіці це спочатку страшенно подобалося. Мовляв, подивіться який цікавий і ексцентричний хлопчик зі східноєвропейських є**нєй, mysterious Russian soul, о боже, яка неймовірна і неординарна особистість.

Але згодом його усе ж вигнали. Зрозуміли, напевне, що загадковість і довбограйство – не зовсім тотожні поняття.

Який сенс з віршів із доброю формою, якщо їхній зміст – це повністю відбита херня

Георгій наш Бардаш протримався довше, зараз йому 39 і, на жаль, його талант теж приречений. Музичний смак, хороше відчуття тенденцій, поетичне дарування – усе спуститься в унітаз, бо який сенс з віршів із доброю формою, якщо їхній зміст – це повністю відбита херня. А так воно і буде.

"Демократичнее общества, чем здесь, я не видел никогда нигде. У меня волосы дыбом становятся, насколько власть России позволяет в столь тяжелое для народа время всем этим говоркам говорить. Я понимаю, потому что свобода слова. Хочешь – говори. Здесь это есть… Владимир Владимирович – большая личность".

Полунін називав Путіна "янголом", "хорошою, світлою людиною, сповненою любові"

Полунін називав Путіна "янголом", "хорошою, світлою людиною, сповненою любові".

В нашому літературному товаристві часом порівнюють Максима Рильського та Павла Тичину. Обидва прогнулися під совєцький режим і почали йому служити. Але Рильський лише вдавав лояльність, тому після смерті Сталіна і певного розкручування гайок зміг знову писати хороші вірші. А от Тичина повірив у цей режим насправді, хоча й ця віра трималася на дикому страху. Після усього побаченого у будинку "Слово" і розстрілів колег письменник остаточно зламався і почав писати про "В полі трактор дир-дир-дир", за що викликав певне презирство та насмішки. Ходять легенди про те, що у нього була ціла манія з приводу чорних волг, які по нього ось-ось мають приїхати.

Така поплава закінчилася тим, що ніфіга більш нормального Павло Григорович написати не міг. Лиш "Сонячні кларнети". Які насправді "Соняшні".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі