Знімали лайнові комедії, а тепер взялися за "Бучу"

Ще не всіх загиблих ідентифікували, а наші вже зібрались знімати фільм

Те, чого побоювалися у кінотусовці, – трапилося. Зустрічайте, трейлер до ігрового фільму "Буча". Зйомки стартують за кілька місяців. Ще усі тіла не ідентифікували, а ми вже знімаємо.

Але не це найгірше. Фільмують це режисер і продюсер, які раніше подарували нам комедії "Побачення у Вегасі" та "Продюсер". Останню критикував навіть сам виконавець головної ролі – Олексій Дурнєв. Якщо що – просто подивіться трейлери.

І ось ці панове чомусь вирішили взятися за таку неймовірно складну та делікатну тему. При тому, що у майже всіх режисерів нині стоїть на неї табу. Знімаємо лише документалістику, а з ігровим чекаємо, ще дуже рано. Навіть дуже хороші автори не знають, як туди підступитися.

Лишень із тизера фільму "Буча" вже цілком зрозуміла його подальша якість

Лишень із тизера фільму "Буча" вже цілком зрозуміла його подальша якість. Така ж, як і в попередніх роботах. Я вирізала шматок – на ютубі знайдете більше. Включно з "неймовірною" грою акторів. Навіщо туди В'ячеслав Довженко увʼязався – не розумію.

У пресрелізі сказано, що вони хочуть розповісти цим фільмом світові про Бучу. А то мало розповідей – це раз. Друге – світові вони розкажуть лиш те, що в Україні вкрай слабкий кінопроцес. Пишуть, що хочуть подаватися на фестивалі класу А, тобто на найкрутіші – Берлінале, Канни, Венеція. Тобто взагалі немає у людей розуміння реальності.

Це чиста спекуляція на темі – зняти про щось гучне і виїхати на самій темі

Як бучанка вважаю, що це чиста спекуляція на темі. Зняти про щось гучне і виїхати на самій темі. Це вже не перша спроба. У Бучі вже хотіли фільмувати сцени-реконструкції заходу танків. Слава богу, цьому перешкодили.

Що в людей у голові?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі