Зеленський дуже невчасно відкрив рот на волонтерів

Нестримне бажання бути імператором бере верх над здоровим глуздом

Фанати президента дуже люблять словосполучення "не на часі!".

Воно надзвичайно зручне. На Банковій засів чорт, що вкрав у військових житла на 80 млн грн. Може, давайте його, нарешті, виженемо? Ніт! Не на часі! Війна!

А може, давайте все-таки розформуємо ОАСК і почнемо судити суддю Вовка за захоплення влади? Не на часі! Є важливіші справи!

І таких "не на часі!" у фанатів Зеленського є, приблизно, 100500 штук. Від повернення грошей Коломойському, Трухіна, депутата Кузьміних до чергового грьобаного цирку навколо НАБУ і провалу конфіскації майна путінців в Україні.

Хотів би сказати президенту, що насправді не на часі відкривати рот на волонтерів. Бо на них, на тисячах цих небайдужих людей, тримається в цій країні все.

Ти не маєш морального права щось ляпати язиком, поки твоя президентська вертикаль під чутким керівництвом єрмаків краде 300 вагонів гуманітарки

І коли ти відкриваєш рот, щоб п**дануть щось на волонтерів, ти поводиш себе не як президент, а як х**ло. Бо якщо навіть якийсь волонтер і розмитнив собі машину, щоб тягати на фронт більше ніштяків, ти не маєш морального права щось ляпати язиком, поки твоя рідна президентська вертикаль під чутким керівництвом єрмаків краде 300 вагонів гуманітарки в одній тільки Запорізькій області.

Я думав, справа Шеремета вас чогось навчила і ви не будете більше підміняти собою суд, пане президент. Але, схоже, ваше нестримне бажання бути імператором і одноосібно вирішувати, хто краде, а хто – ні, бере верх над здоровим глуздом.

Ви боїтеся активістів, волонтерів, вільних людей, пане Зеленський, і правильно робите. Бо саме ми вас роз***мо, як рашистів під Ізюмом, якщо бажання бути імператором у вас не зникне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі