Початок кінця. Армія московитів стікає кров'ю

Не переживайте, що ЗСУ досі не в Херсоні. План зовсім інший

Ми не будемо вести колони танків і ескадрильї літаків. У нас стільки нема. Геніальність Залужного та всього командування ЗСУ в тому, що з самого початку вони ведуть асиметричну війну, а не тупо кидають солдат в топку війни.

Тактика тисячі порізів надзвичайно ефективна, хоча й не дуже ефектна.

Зараз триває битва за Херсон. Ця битва важлива тим, що на цьому напрямку ЗСУ мають стратегічну перевагу. Ворог притиснутий до Дніпра. Мости зруйновано. Постачання теж.

Атака Миколаєва захлинулася, і перспективний плацдарм навколо Херсона перетворився на пастку

Херсон був цікавий обізянам як плацдарм для подальших атак на Миколаїв та Одесу. Але атака Миколаєва захлинулася, і перспективний плацдарм навколо Херсона перетворився на пастку.

Через ізольованість від своїх основних сил та погане постачання активні воєнні дії на цьому напрямку приносять росіянам великі втрати. З кожним днем припасів та боєкомплектів у окупантів ставатиме все менше. ЗСУ активно полюють за складами і логістикою і роблять свої тисячі порізів, від яких армія московитів стікає кров'ю.

Московити будуть палити й палити своїх солдат в цій м'ясорубці заради красивої картинки

Правильним рішенням для московитів було б залишити Херсон. Ресурсів для наступу на Миколаїв та Одесу все одно немає і не буде. Але ж вони у пастці імперської величі. Вони не можуть просто так відступити з невигідних рубежів. Вони ж Рассія!!! Вони будуть тримати Херсон і робити те, чого не зробив би Залужний – палити й палити своїх солдат в цій м'ясорубці заради красивої картинки та ідіотських заяв, що Росія в Херсоні назавжди.

Херсонська операція ЗСУ знекровить не тільки херсонське угрупування окупантів, а всю їхню армію. І чим запекліше вони намагатимуться утримати Херсон, тим більше їх там ляже. Не переживайте, що ЗСУ досі не в Херсоні. Наскільки я розумію, план тут зовсім інший, і він перфектний і за задумом, і за виконанням.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі