Світові розвідки помилилися. І я знаю чому

Ми не чекали дива, а робили його

Незалежність для мене – це армія, мова, віра. Тільки віра не в бога, а у себе самих.

Недавно міркував, чому світові розвідки помилилися і ми вистояли. Прийшов до висновку, що ми просто набагато більш зріле суспільство, ніж московити.

Українці дорослі. Ми не сподівалися на Зеленського, Порошенка, Байдена. Коли прийшов ворог, ми не чекали дива, а робили його. Одні взяли зброю і пішли, як сало, нарізати елітні російські війська. Інші забули про сон і возили, возили, возили на фронт все, що треба. Хтось віддав всі заощадження на армію. Хтось прийняв біженців. Хтось вивіз у безпечне місце дітей. Хтось влаштувався на ще одну роботу, щоб донатити ЗСУ.

Ми виграємо цю війну, бо з часом наша віра у себе не слабне, а тільки зміцнюється

Ми виграємо цю війну, бо з часом наша віра у себе не слабне, а тільки зміцнюється. Московити, навпаки, все більше зневірюються. Вони вірять не в себе, а в Путіна. Задурене пропагандою, інфантильне та незріле російське суспільство разом із свободою віддало Путіну і відповідальність, повністю знявши її з себе. Замість відповідальності за свою країну, вони, як діти, сховалися в уявний "домік" і чекають, поки Путін "знову всіх переграє".

А він все не переграє і не переграє. Київ за три дні не взяв. Харків не взяв. Одесу не взяв. В Миколаєві получив п**ди. Крейсер потонув. Крим палає. Бєлгород палає. Санкції пекельні. Економіка тріщить по швам. Пакети з мертвими обізянами все йдуть і йдуть. Рано чи пізно більшість московитів зневіриться і буде готова капітулювати.

Ми ж переможемо завдяки нашій непохитній вірі, що все буде добре. Ні на секунду не дайте виштовхнути себе у зневіру і відчай. Незалежність – це ми. Вільні люди нескореної країни. Зі святом, друзі!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі