Поведінка павуків у триколорній банці викликає оптимізм

Поки окупанти ниють та конкурують між собою, маємо шанс переграти їх

Зловив більш-менш нормальний інтернет. Почитав, що пишуть вороги та які новини у нас.

Складається враження, що ватажки так званих ЛНР і ДНР повірили в те, що операція ведеться їх силами при "вогневій підтримці" Росії. Зокрема, дехто навіть глузує з охорони штабу Чорноморського флоту Росії. Мовляв, ті навіть не знають, як працюють антидронні системи, якими обладнані дачі заможних людей. Така поведінка павуків у трикольорній банці викликає оптимізм.

"Сепари" ниють, що ніхто не зважає на зношеність їх артилерії. Це дає нам шанс переграти їх організаційно

Також "сепари" ниють, що ніхто не зважає на зношеність їх артилерії. Це дає нам шанс переграти їх організаційно — дати більше сил нашій арті і модернізовувати, модернізовувати, модернізовувати. Швидкими темпами, поки росіяни та їх маріонетки з'ясовуватимуть, хто винен і кому підуть бюджети.

До організаційних рішень, які грають на нашу користь, відношу і західну допомогу, і те, що Захід схвально ставиться до реструктуризації державного боргу, зокрема перед приватними інвесторами. На нашому боці Конгрес США і МВФ.

Іншими словами, "тактика дрібних порізів" і спроби затягнути Україну в "тактику дрібних порізів" приводить до того, що у ворога починають конкурувати російські кадрові військові, а Україна стає беззаперечним партнером Заходу.

Завдання політиків — скористатися цією ситуацією для нарощення організаційного потенціалу (ефективність озброєння, якість управління, полегшення податків, пошуки виходу з економічної ситуацією) та закріпити це на матеріальному, прикладному рівні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі