За що нас ненавидять росіяни

Навіть притомні з них не розуміють, для чого нам незалежність та власна державність

Наша державність – це те, за що вони ненавидять нас.

Якщо спитати пересічного свинорилого, чого вони так ненавидять українців, він щиро здивується. Яка ненависть? І приведе купу прикладів, як його друг женився на хохлушкє, а він сам служив (працював, був сусідом) з українцем – і все було ок.

Ми не викликаємо ненависті, коли просто живемо коло них, як котики чи собачки. Ненависть з'являється тоді, коли ми живемо окремо.

Наша незалежність – тригер, який вмикає імперця практично у всіх росіянах

"Нєзалєжна" – смакуючи кожен склад незвичної мови, глузливо плямкають губами лапотні шовіністи. Наша незалежність – тригер, який вмикає імперця практично у всіх росіянах. Навіть якщо людина притомна і проти Путіна, вона неодмінно задасть питання: "Ну что? Жилі же вмєстє, развє плохо било?"

Плохо. Бо жити в чужій державі плохо. Спитайте євреїв. А якщо держава не просто чужа, а ще й Росія, то ще раз спитайте євреїв, як воно – жити в такій державі.

Багато поколінь наших предків прожили життя в Україні свого села. Кожен раз вони ніби проходили таможню на автостанції в райцентрі, де строга касирка гавкала на них тою псючою мовою і дратувалася, що "тупі селюки" її не розуміють. Там, за межами автостанції, починалася вже не їхня країна, а країна росіян. Чужа. Байдужа. Безжальна.

Нам пощастило жити в часи відродження нашої нації

Нам пощастило жити в часи відродження нашої нації. Розширення рамок своєї країни аж до самих кордонів. Це фантастичне відчуття – гордість за свій народ, що прокинувся.

Минулого року я хвалив Зеленського за правильну дату цього свята. Хай історично не точну, бо державність у нас відбулася задовго до хрещення Русі, але дуже потужно атакуючу московські міфи про лапотних "спадкоємців" Русі. Це день нашої державності, не їхньої. Хрестили нас, не їх. Переможемо ми, не вони.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі