Мобілізація в РФ покладе край режиму Путіна

Готовність росіян вмирати за "велику Росію" драматично перебільшена

15 липня відбудеться позачергове засідання Держдуми Росії. З вірогідністю 90% тупі обізяни проголосять, що Україна напала на Росію, і вони змушені оголосити військовий стан і мобілізацію.

Чи варто боятися? Думаю, ні.

По-перше, саме оголошення мобілізації означає повний та абсолютний провал "спецоперації". Армія Росії не змогла виконати поставлених задач, втратила більше 100 тис. солдатів вбитими та пораненими і не спроможна вирішувати бойові задачі без радикального підсилення.

По-друге, мобілізація демонструє крах путіноміки. Московія не може більше масово платити найманцям високі зарплати, тому мобілізує одноразових ваньок безплатно.

Необучені ванькі з автоматами – точно не кращий спосіб виграти цю війну

По-третє, мобілізація не вирішує проблем на фронті. Техніка закінчується. Навіть якщо налагодять виробництво, в чому я сумніваюсь, російські воєнні машини на голову поступаються НАТОвським зразкам. Рано чи пізно настане момент, коли воювати буде нічим. Тому необучені ванькі з автоматами – точно не кращий спосіб виграти цю війну.

Четверте і головне. Саме мобілізація покладе край режиму Путіна, війні та, сподіваюся, існуванню Росії в поточних кордонах.

Готовність росіян вмирати за "велику Росію" драматично перебільшена. Так, на Росії є пси війни, професійні вбивці, які хочуть і вміють воювати. Але їх бойовий дух не йде ні в яке порівняння з войовничістю менеджера, якого витягнули з його затишного дивана і замість "Балтики 7" дали в руки автомат. Після кількох місяців на передку, після смертей і розуміння, що американська арта прилітає прямо в бліндаж, мобілізований ванька скаже, що Ї**в він цю війну, Путіна і Тіну Канделакі докупи.

Абсолютно чітко прослідковується аналогія з 1917 роком, коли російські солдати кидали фронт і поверталися грабувати матушку-Росію

Враховуючи, що після мобілізації таких ваньок будуть сотні тисяч, і вони будуть із зброєю, абсолютно чітко прослідковується аналогія з 1917 роком, коли російські солдати кидали фронт і поверталися грабувати матушку-Росію.

Так, є й мінуси. Загальна мобілізація – це та сама піхота в необмеженій кількості, якої зараз критично не вистачає російській армії для наступу.

Але щось мені підказує, що ЗСУ готові й будуть палити землю під ногами окупантів, незалежно від їх кількості.

Будьмо сильні і сміливі. Ніякі заяви та дії недоімперії імпотентів вже не мають значення. Це тотальна війна на знищення. Я переконаний, що на знищення саме Росії. Московія припинить існування, а ми обов'язково переможемо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі