Від Росії поступово відмовляються всі "друзі"

Тому Москва без варіантів програє

Чому Росія програє війну? Бо в нас принципово різні союзники.

Союзники України послідовно, відкрито і прозоро підтримують Україну, її територіальну цілісність та суверенітет. Союзники України не претендують на територію України, не намагаються купувати наші товари за півціни, а навпаки, надають дуже багато безповоротньої матеріальної допомоги.

Підштовхнувши Росію до війни, союзники тепер викручують їй руки і купують нафту з дисконтом 30-40% від ринкової ціни

Союзники Росії підтримують її війну не відкрито, а приховано. Вони використовують економічні проблеми Московії у власних інтересах. Підштовхнувши Росію до війни, союзники тепер викручують їй руки і купують нафту з дисконтом 30-40% від ринкової ціни. З такими союзниками і ворогів не треба.

Вчора Росію зрадив друг Ердоган. Здавалося б, хто ще заблокує вступ Швеції та Фінляндії в НАТО, як не вірний друг Ердоган, що допомагає путінцям красти українське зерно? Але ніт! Крадене скуповуємо, політично підтримуємо, економічно використовуємо, але у по-справжньому серйозних речах Туреччина вибирає НАТО, а не Росію!

Коли наноімперія буде конати, її союзники прийдуть не на допомогу, а урвати собі ласі шматки недорейху

Якщо це прочитають десь на Росії – задумайтеся, московити! Коли ваша наноімперія буде конати, ваші союзники прийдуть не на допомогу, а лише для того, щоб встигнути урвати собі ласі шматки вашого недорейху.

Ось у чому різниця між нашими союзниками і союзниками Москви. Ось чому Москва без варіантів програє.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі