Ця помилка коштує нам мільйони життів

Як тільки одне покоління забуває, хто нищив їхніх батьків, приходять пушкіністи і нищать вже їхніх дітей

Найбільша проблема російської культури — в тому, що вона показує свиномордих людьми. Так, не без Герасима і Раскольнікова, але, в цілому, читаєш "Війну і мир", і тобі здається, що в Лаптєстані живуть люди.

Це фатальна помилка. І ця помилка із покоління в покоління коштує українцям мільйони життів. Як тільки одне покоління забуває, хто нищив їхніх батьків, приходять пушкіністи і нищать вже їхніх дітей. І так раз за разом: обдурили — знищили, обдурили — знищили.

Ми не можемо продовжувати дурити наших дітей, що нація вбивць і гвалтівників бачить сни Вєри Павловни чи переживає, коли топить собак

Зараз ціною тисяч жертв захисники України дають нам унікальний шанс розірвати прокляте замкнене коло і викинути брехню, що пушкіністи — люди, на смітник історії. Ми не можемо продовжувати дурити наших дітей, що нація вбивць і гвалтівників бачить сни Вєри Павловни чи переживає, коли топить собак.

Заради пам'яті страчених поколінь ми не можемо профукати цей історичний шанс. Московська культура має бути страчена, як страчені московитами мученики Бучі. Знищена, як знищений окупантами Маріуполь. Бо культура — найстрашніша зброя московитів. Вона робить із українців "русских" і відправляє вбивати своїх.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі